Spune „parfum pentru EL” și îți îndeplinim dorința cu un cod reducere notino

Spune „parfum pentru EL” și îți îndeplinim dorința cu un cod reducere notino

Felul în care miroși este o parte integrantă a ta și a personalitățîi tale. Odată ce l-ai ales și îți place, va fi greu să-l schimbi. Alegerea unui parfum pentru sine sau pentru o persoană dragă este importantă, dar nu atât de ușoară printre atâtea arome existente. Gășiți acum toate criteriile pentru a află cum să alegeți parfumul pentru un bărbat special, la prețuri la fel de speciale cu un cod reducere notino.

Ce parfum să alegi

Un parfum masculin conform personalității sale

Multe mirosuri sunt considerate de obicei masculine, deoarece sunt virile, echivalând cu puterea. Acesta este motivul pentru care le găsim cu diferite grade de intensitate în parfumurile pentru bărbați.

Un prim criteriu foarte important, care va fi decisiv în alegerea parfumului pentru bărbați: personalitatea. În funcție de personalitatea calmă, atletică, dinamică sau visătoare etc. alegerea parfumului nu va fi aceeași.

Seducător, dinamic și / sau sportiv, pasionat de natură? Atunci optează pentru un parfum masculin cu mirosuri aromate. Mirosurile acestei familii olfactive oferă o senzație de natură și prospețime: un parfum puternic, fără a fi amețitor.

Dacă ești viril, matur, aventuros și determinat de natură, atunci vor fi mai potrivite parfumurile pentru bărbați din familia olfactivă lemnoasă. Aceste parfumuri au, în general, note puternice datorită paciuliului și lemnului de santal care persistă mult timp și vor lăsă în urmă ta un parfum puternic. Unele parfumuri masculine ale familiei olfactive lemnoase pot conține, de asemenea, câteva note aromate pentru a reîmprospăta parfumul și a-l face mai ușor.

Dacă aveți un temperament plin de viață, spontan, zâmbitor și dinamic, atunci ar trebui să vă îndreptați mai degrabă către un parfum masculin din familia Citrus. Notele răcoritoare de citrice sunt perfecte pentru bărbațîi energici. Cu acest parfum vei fi remarcat imediat ce ajungi!

În cele din urmă, pentru bărbațîi misterioși, asertivi, captivanți și seducători, cu o notă de aroganță, apelează în schimb la parfumurile orientale. Aromele lor de condiment, înmuiate de puterea vaniliei, vor scoate în evidență caracteristicile acestei personalități.

 

Alte criterii pentru alegerea unui parfum masculin

Un alt criteriu important pentru alegerea parfumului este vârsta. Unele parfumuri sunt perfecte pentru adulțîi tineri, dar cu atât mai puțîn pentru bărbații mai maturi. Un alt prim semn destul de decisiv este exteriorul și ambalajul parfumului.

Unele mărci sunt făcute cu siguranță pentru cei mai tineri. Dacă ai între 20 și 30 de ani, alege parfumuri cu ambalaje colorate și sticle stilizate. Pentru bărbațîi mai maturi, va trebui să apelați la ambalaje și sticle mai sobre, care sunt primul semn al unui miros care vă poate plăcea.

De asemenea, exteriorul parfumului te poate ajuta să alegi ce crezi că se potrivește unui anumit tip de bărbat. În funcție de aspectul și numele parfumului, vei avea un prim indiciu dacă îți/îi va plăcea mirosul.

În cele din urmă, în funcție de anotimp, alegerea parfumului pentru bărbați va fi diferită. Pentru a afla mai multe, accesați opțiunile mai mult decât generoase de pe notino și utilizați și un cod reducere notino după ce puneți produsele în coșul virtual.