Pasi pentru a va proteja casa, afacerea si garajul de hoti

Pasi pentru a va proteja casa, afacerea si garajul de hoti

Nu este nimic mai infricosator decat gandul de a fi vizitat de hoti noaptea in timp ce familia ta doarme linistita. Multi oameni isi protejeaza casa cu un sistem de alarma, dar unele dintre aceste alarme sunt declansate numai daca hotul intra pe usa din fata. Cu exceptia cazului in care toate usile si ferestrele din casa ta sunt protejate de circuitul de alarma si de un  kit supraveghere video  , este important sa urmati acesti pasi pentru a va securiza casa. Vedeti mai multe modele kituri de supraveghere pe comenzi.ro.

Instalati camere de supraveghere

Camerele  pot fi la fel de eficiente in protejarea garajului cat si  pentru casa ta. In timp ce garajul tau este probabil o tinta mult mai usoara pentru hoti decat casa ta, prezenta camerelor ii va forta sa-si reconsidere decizia de a se avanta catre un furt. Daca nu va observa camerele si nu va ataca garajul, probele adunate vor fi esentiale pentru a le aduce in fata justitiei si pentru a va recupera bunurile furate.

Pastrati-va garajul in stare buna

Pentru multi hoti, garajul tau poate fi o tinta atractiva. Este adesea mult mai usor pentru ei sa patrunda intr-un garaj decat intr-o casa fara a alerta pe nimeni.

O parte din acest lucru se datoreaza faptului ca garajele nu au avut acelasi nivel de securitate ca si casa. Dar ceea ce atrage hotii este si un garaj in stare proasta care arata semnele timpului.

Daca nu este intretinut, garajul tau va deveni o tinta, deoarece va parea mai usor sa intri. Hotii sunt oportunisti, asa ca, daca garajul tau arata modern si sigur, este mai putin probabil sa viziteze.

Instalati senzori de miscare

Hotii vor sa treaca neobservati. Prin urmare, se misca cu prudenta si merg mai mult sau mai putin incet, ceea ce este de mare ajutor pentru un detector de miscare bine plasat.

Un detector de miscare plasat deasupra garajului care aprinde o lumina la cel mai mic pas este o modalitate excelenta de a descuraja hotii. Acesta va face garajul mai putin atractiv pentru hotii care cauta o oportunitate usoara.

Securizati-va ferestrele

Acest punct nu este pentru toata lumea, dar cei care au ferestre in garajul lor ar trebui sa fie interesati.( valabil si pentru case)

Ferestrele sunt pur si simplu un alt punct de acces pentru hoti.

Prin urmare, chiar si cele mai fortificate usi nu vor fi suficiente daca ferestrele adiacente permit un  furt usor. Ferestrele permit, de asemenea, hotilor sa scaneze garajul pentru obiecte de valoare.

Prin utilizarea sticlei securizate sau a ferestrelor cu sens one-way, reduceti riscul unei tentative de jaf. Hotii sunt mai putin susceptibili sa doreasca sa patrunda daca nu exista nicio garantie a valorii stocului lor.

Un kit supraveghere este intotdeauna un avantaj atunci cand vrei sa protejezi atat casa cat si garajul sau de ce nu, afacerea familiei. Alege si tu sa ai grija de bunurile familiei tale si sa te simti protejat de hoti, in orice moment al zilei.