Care este cea mai potrivită rochie de mireasă pentru corpul tău | edenbride.ro

Care este cea mai potrivită rochie de mireasă pentru corpul tău | edenbride.ro

Rochiile de mireasă sunt de mai multe tipuri tocmai ca ele să se potrivească pentru orice tip de siluetă. Trebuie să îți scoată în evidență doar părțile frumoase ale corpului tău, pentru că nimeni nu își dorește să se pună accent pe partea de care nu suntem mulțumite. Rochia de mireasă trebuie să îți scoată în evidență doar ceea ce te avantajează cel mai mult. Chiar dacă sunt o mulțime de rochii mireasă acum vei putea știi care ți se potrivește cel mai mult și spre ce să te orientezi atunci când faci o selecție.

Forma corpului de tip măr – oval

Sunt cele care au forma tip oval au și o silueta rotunjită, cu șolduri și coapse mai pline dar înguste în partea de sus a corpului. Abdomenul este o zonă foarte bine pronunțată și talia nu poate fi bine definită. Rochia de mireasă cea mai potrivită este cea tip A – line, având această formă ea îți va alungi silueta. Poți opta și pentru o rochie care pune accent spre față și umeri, ca să estompeze celelalte zone. Rochia ar trebui să nu fie strâmta dar nici largă, doar să fie lejeră pe corp.

Forma corpului de tip triunghi inversat

În această formă a corpului umerii și bustul sunt mult mai proeminente decât partea de jos, și talia este foate bine definită dar picioarele sunt subțiri și zona posteriorului este destul de îngustă. Pentru acest tip de constuctie a corpului este nevoie de o rochie în stil prințesă sau A – line pentru că ele sunt mai voluminoase în partea de jos și doar așa se va masca acea zona. Decolteurile sunt ideale pentru că vor alungi vizual zona trunchiului și umerii nu vor mai fi la fel de proeminenți.

Forma corpului de tip rectangular

Această formă are picioarele, șoldurile și linia urmerilor de aceleași dimensiuni mai puțin talia care nu este definită și bustul care nu are dimensiuni mari. O rochie potrivită este cea care se mulează pe corp  de tip A – line dar  se poate opta și pentru o rochie dreapta.

Forma corpului de tip triunghi – pară

Această formă are posteriorul foarte bine definit, coapsele sunt și ele la fel de bine definite mai puțin umerii care sunt mai înguști. O rochie potrivită este cea tip sirenă, dar poți opta și pentru una prințesă. Ambele accentuează talia și o scot în evidență, măresc vizual umerii și echilibrează silueta.

Forma corpului de tip clepsidră

Această formă este cea mai dorită de femei, ea are dimensiuni aproape egale pentru bust și șolduri. Talia este bine definită și aspectul este foarte echilibrat. Femeia norocoasă care are această silueta poate purta orice tip de rochie de mireasă își dorește pentru că toate se vor potrivi.

Dacă reușiți să vă alegeți repede rochia de mireasă puteți opta și pentru una din multitudinea de rochii de mireasă ieftine care să va mulțumească pe deplin cerintele.