Merita sa-ti cumperi un solar second hand?

solar second hand

Merita sa-ti cumperi un solar second hand?

Oamenii din intreaga adora sa faca plaja si sa obtina un bronz superb, stralucitor, care le imbunatateste trasaturile si ii face sa arate exotic. Cu toate acestea, pe masura ce constientizarea melanomului si a altor riscuri ale bronzarii la soare devine din ce in ce mai comuna, consumatorii cauta alte optiuni pentru a ramane bronzati tot anul fara a-si risca sanatatea. Drept urmare, sunt invadati de optiuni scumpe, de la autobronzante si bronzare cu aerograf pana la bronzare cu pulverizare si saloane de bronzare.

Potrivit unui raport recent, industria bronzarii in interior echivaleaza cu peste 9 miliarde de dolari pe an in Statele Unite, care nu include cele 3 miliarde de dolari cheltuite pe produse de bronzare.

Cum sa economisiti bani si sa ramaneti bronzati?

Asadar, care este alternativa cand vine vorba de costurile exuberante ale mentinerii bronzului pe tot parcursul anului? Cea mai buna optiune este sa-ti iei propriul solar pentru salon sau pentru acasa. Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea unui pat de bronzat, dar bugetul este prea strans, puteti opta oricand pentru un solar second-hand in loc sa alegeti un model mai nou.

Un cuvant de precautie aici, daca sunteti in cautarea unui solar second hand, aveti grija la cei care il vand la preturi incredibil de mici, deoarece sunt sanse ca solarul sa nu functioneze sau sa aiba un defect mare si sa necesite reparatii ample. Este, de asemenea, important sa cumparati o cabina de bronzat second-hand care este certificata si care vine cu o garantie pentru a va asigura ca banii nu vor fi irositi.

Beneficiile achizitionarii unui solar second hand

Cel mai mare beneficiu al achizitionarii unui solar second-hand este ca puteti reduce costul unui model nou, obtinand aproape aceleasi rezultate. De asemenea, beneficiati de confortul pe tot parcursul anului si va puteti mentine bronzul fara a face vizite costisitoare la salonul de bronzat local. Pe bronzare.ro puteti vedea mai multe detalii carre sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.

De asemenea, puteti asigura igiena pastrand patul de bronzat curat in loc sa va riscati sanatatea si bunastarea mergand la salonul de bronzat si folosind aparatele lor pe care nenumarati oameni le-au folosit inaintea dvs.

Si, in cele din urma, prin achizitionarea unei cabine de bronzare certificate second-hand, nu numai ca obtineti un solar care se potriveste bugetului dvs., dar aveti si linistea sufleteasca stiind ca investiti intr-un echipament de calitate care vine de la un producator recunoscut, are garantie si il puteti repara cu usurinta in cazul in care se defecteaza!

Tinand cont de toate aceste avantaje, este evident ca solar second hand va fi cea mai buna alegere pentru toti cei care au nevoie de o bronzare eficienta intr-un timp foarte scurt. Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati solarul de care aveti nevoie si sa il utilizati conform cu recomandarile producatorului. Veti gasi solare second hand la preturi super avantajoase si insotite de toat certificatele si garantiile de care aveti nevoie.