Ce avantaje ofera cazarea in regim hotelier comparativ cu hotelurile

Ce avantaje ofera cazarea in regim hotelier comparativ cu hotelurile

Atunci cand cauta unde sa se cazeze in vacante, multi oameni stiu foarte bine  tipul de cazare pe care si-l doresc: un apartament, pentru a se bucura de libertate totala si intimitate; un hotel, pentru a se bucura de confortul maxim pe care il ofera; sau cazare in regim hotelier, pentru a se bucura de un amestec de avantajele ambelor tipuri de cazare.

De ce cazarea in regim hotelier este atat de apreciata?

Astfel, cazarea in regim hotelier ofera toate avantajele unui hotel si ale unui apartament intr-o singura cazare, creand astfel noi avantaje care apar doar in aceste oferte:

– Pret: hotelurile sunt de obicei mai scumpe, deoarece ofera unele avantaje suplimentare fata de cazarea in regim hotelier – despre care vom vorbi mai jos – pe cand, atunci cand optezi spre exemplu, pentru cazare in regim hotelier de la https://www.mrg.apartments vei putea imparti costurile cu grupul in care calatoresti. Astfel, daca, de exemplu, gasim un grup de 6 persoane care calatoresc impreuna, care au nevoie de patru camere (2 + 2 + 1 + 1), daca aleg sa stea intr-un aparthotel trebuie sa plateasca doar pentru o cazare, si nu patru camere diferite.

– Libertatea: acest lucru este ceva care se observa de obicei mai ales in momentul micului dejun, pranzului sau cinei. Cand stam intr-un hotel suntem obligati sa respectam un program de masa si, de asemenea, sa mancam mancarea pe care o servesc in hotel, riscand posibilitatea sa nu ne placa mancarea respectiva. In plus, problema tine si de program, deoarece este posibil sa dorim sa facem o mica excursie si suntem obligati sa limitam durata acesteia prin faptul ca trebuie sa ne intoarcem la hotel pentru a manca.

Atunci cand ne cazam intr-un bloc de apartamente, putem alege cand vrem sa mancam in restaurant si cand vrem sa pregatim ceva in bucataria apartamentului, fie sa mancam in propria sufragerie, fie sa luam ceva de mancare intr-o excursie sau picnic.

– Spatiu: atunci cand ne cazam in regim hotelier avem un spatiu in plus care poate fi foarte necesar pentru anumite persoane. De exemplu, sa avem un salon in care sa ne bucuram de o intalnire cu prietenii daca am calatorit intr-un grup, lucru pe care nu l-am fi avut daca am fi optat pentru un hotel si ar trebui sa stam in mai multe camere.

Pe langa spatii precum livingul, exista si altele care sunt la fel de valoroase, cum ar fi sala de mese, unde putem organiza atat mese, cat si intalniri sau terasa pe care o au de obicei multe apartamente.

Fara indoiala, este dovedit faptul ca apartamentele sunt cazarea ideala atunci cand vine vorba de a te bucura de o vacanta, deoarece, asa cum am explicat, acestea reunesc avantajele celor mai populare cazari, intr-una singura.  Astfel, te vei bucura si de preturi mai mici, dar si de mai multa intimitate, de mai mult spatiu si de mai multa libertate, pentru o vacanta cu adevarat reusita, indiferent de destinatia aleasa.