Vestiarele metalice, o alegere functionala si cool pentru decor interior

vestiar metalic

Vestiarele metalice, o alegere functionala si cool pentru decor interior

Crearea unui concept de design interior este solicitanta, mai ales daca iti doresti ca rezultatul sa fie unic. Integrarea unor vestiare metalice in decorul casei si gospodariei te poate ajuta nu doar sa dai nastere unui decor cu tente minimaliste, ci si sa creezi un spatiu functional.

Magazinul online www.viamond.ro te ajuta sa concretizezi ideea designului imaginat, astfel incat sa obtii rezultatul dorit, pentru care nu doar sa primesti laude si aprecieri, ci si sa te ajute sa te organizezi cu usurinta.

vestiar metalic Viamond

Avantajele includerii unor dulapuri metalice in mobilierul casei si gospodariei

Nu este comuna includerea unor vestiare metalice in mobilierul general al casei. Aceste obiecte de mobilier sunt asociate, mai degraba, cu zonele industriale sau sportive, precum atelierele de mecanica, fabricile sau vestiarele salilor de sport. Cu toate acestea, exista nenumarate locuri in care amplasarea unor vestiare din metal se poate dovedi ”touch”-ul care ofera originalitate intregului design interior.

Fie ca locuiesti la casa, fie la bloc poti include astfel de dulapuri, care sa te ajute sa te si organizezi mult mai bine. Iata o parte dintre avantajele acestui tip de vestiare:

 • spatiu de depozitare optim – indiferent de locul in care iti doresti sa pui dulapuri metalice (bucatarie, balcon, hol, garaj etc.)

 • compartimentare eficienta – aceste tipuri de dulapuri sunt gandite special pentru a oferi spatiu, astfel incat sa poti depozita produsele in categorii si in functie de utilitate. Compartimentarea este gandita astfel pentru a depozita in interior atat obiecte de dimensiuni mari, cat si mici, precum sticle, borcane, sticlute de medicamente etc.;

 • originalitate – poti alege sa creezi un design interior minimalist, caz in care aceste vestiare metalice pot fi ”vedetele”. Sau poti miza pe aceste dulapuri pentru un accent de culoare, care sa imbine utilul cu placutul;

 • pret – datorita materialului din care sunt realizate, aceste piese de mobilier sunt considerabil mai ieftine decat cele realizate din lemn;

 • versatilitate – pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu pe care iti doresti sa-l amenajezi. Astfel ca, poti pune dulapuri metalice in orice camera si sa le adaptezi nevoilor specifice de depozitare din aceasta.

Tipuri de vestiare metalice:

Usurinta crearii designului dorit este datorata varietatii modelelor existente pe piata. In consecinta, poti alege tipul de dulap metalic de care ai nevoie, in acord cu camera in care-ti doresti sa-l amplasezi.

Iata cateva tipuri de vestiare, pe care le poti alege pentru casa si gospodaria ta:

 • vestiar cu picioare;

 • vestiar cu usa sau usi;

 • vestiar fiset metalic;

 • vestiar compartimentat pentru pastrat obiecte de valoare (12 – 25 compartimente);

 • vestiare cu usi si compartiment pentru incaltaminte;

 • vestiare colorate (galben, albastru etc.).

Indiferent ca vei alege un vestiar compact, unul cusetat, compartimentat, fie unul cu usi tip Z sau cu bancuta, cu siguranta iti vei surprinde placut musafirii cu modul in care ai reusit sa le integrezi in decorul general. Acestia vor aprecia ordinea pe care o pastrezi in casa si gospodarie, usurinta cu care gasesti lucrurile de care ai nevoie, dincolo de nota inedita pe care o ofera locuintei.

In plus, au o durata de viata indelungata si se pastreaza foarte bine in timp. Rafinament, eleganta si economie sunt caracteristicile acestui tip de vestiare metalice care nu te vor dezamagi si care te vor face sa nu regreti alegerea facuta.