Lumina de calitate pentru exterior

Lumina de calitate pentru exterior

Ce avantaje ofera proiectoarele LED

La fel ca interiorul casei, si exteriorul trebuie sa beneficieze de o lumina buna. Astazi exista numeroase modele de iluminat exterior: spoturi cu LED-uri, borne luminoase, lumini de perete, spoturi cu LED-uri, panglici cu LED-uri etc. Pentru a va bucura de iluminare ideala si economica, multe gospodarii apeleaza acum la un dispozitiv echipat cu tehnologie LED. Pentru a ilumina si imbunatati terasa, poarta, gradina, fatada, garajul sau curtea, luati in considerare utilizarea unui proiector LED in aer liber. In functie de zona care urmeaza sa fie iluminata: intrare, curte, fatada, alee, puteti gasi un model de proiector adecvat.

Avantajele proiectoarelor LED

  1. Grija fata de mediu – Proiectorul cu LED-uri exterioare nu contine componente toxice si nu genereaza unde ultra-violete sau infrarosii. In plus, un spot LED poate fi reciclat in proportie de 98%. Prin urmare, este total sanatos si ecologic. Puteti alege sa apelati la un proiector solar in aer liber, care nu necesita nicio conexiune la reteaua electrica si transforma lumina soarelui in electricitate.
  2. Diversitatea produselor si utilizarilor – Piata iti ofera un numar infinit de modele de corpuri de iluminat cu LED-uri si iti pune la dispozitie posibilitatea de a amenaja exteriorul casei tale, in functie de stilul care ti se potriveste. O alegere buna a tehnicii de iluminat exterior este apoi utila pentru a aduce o nota de farmec exteriorului dumneavoastra si pentru a va imbunatati casa. Proiectorul LED pentru exterior este deosebit de apreciat pentru versatilitatea si aspectul sau es
  3. 3 Este frecvent utilizat in gradini, parcari, depozite si magazii etc. Puterea sa variaza intre 50 si 2000 de wati. Proiectorul LED pentru exterior isi gaseste locul atat la nivelul companiilor, cat si la nivelul locuintelor. Estetic, este disponibil in diferite nuante: alb natural, alb rece, alb cald si multe altele. Cu o telecomanda cu LED, puteti regla iluminarea exterioara pentru a crea o atmosfera specifica, in functie de starea de spirit: schimbarea culorii, variatia intensitatii luminii etc. Pentru nevoile profesionale de iluminat, reflectorul cu LED-uri exterioare este, de asemenea, o alegere excelenta. Poate ilumina diferite locuri, de la standul expozitional pana la scena.
  4. Siguranta si securitate – Proiectorul LED are mai multe functii. In primul rand, este esential sa se evite posibilele accidente datorate calatoriei pe intuneric, mai ales atunci cand ajungeti tarziu de la serviciu sau trebuie sa iesiti noaptea. In al doilea rand, asigura mai multa siguranta pentru casa ta, in sensul ca o proprietate bine luminata tine spargatorii la distanta. Optand pentru un proiector cu LED-uri pentru exterior sau un alt corp de iluminat cu consum redus de energie, va puteti bucura de beneficiile iluminarii permanente. Cu toate acestea, utilizarea unui proiector LED cu senzor de miscare va garanteaza economii considerabile de energie si, in consecinta, o reducere a facturii de energie.
  5. Economie – La fel ca alte solutii de iluminat cu LED, proiectorul cu LED pentru exterior ofera beneficii economice. Inlocuirea unei lampi conventionale cu acest tip de iluminat va poate reduce consumul de energie electrica cu pana la 90%. In acelasi timp, beneficiati de un corp de iluminat de mare putere. In ceea ce priveste durabilitatea, trebuie sa stiti ca acest tip de proiector are o durata de viata de pana la 50.000 de ore, adica de 25 de ori mai mare decat o lampa cu halogen traditionala. Pornirea frecventa nu are impact asupra duratei de viata a proiectorului in aer liber.
  6. Durabilitate si rezistenta – Modelele de proiectoare cu LED pentru exterior sunt fabricate in asa fel incat sa reziste pericolelor climatice: soare, variatii de temperatura, ploaie, zapada, inghet etc. Sunt adesea echipate cu o cupola si o carena impermeabile. Avand in vedere toate avantajele pe care le ofera, modelele instalmen de proiectoare LED pentru exterior sunt oferite la preturi accesibile.

Proiector LED pentru gradina sau terasa: de unde sa il cumparati pe cel mai potrivit?

Multe marci ofera acum diferite modele de proiectoare LED pentru exterior. Nu este intotdeauna usor sa navigati si sa stiti cum sa identificati cel mai bun produs. Pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta, trebuie sa identificati criteriile de selectie relevante. Alegerea criteriilor depinde de nevoile dumneavoastra: locul de instalare, luminozitatea dorita, iluminatul functional sau decorativ etc. Dupa alegerea criteriilor potrivite, trebuie sa va puneti urmatoarea intrebare: „de unde sa cumparati?” „Chiar daca exista multe companii care produc proiectoare cu LED-uri, este esential sa stim cum sa le identificam pe cele mai fiabile.

Firma noastra va ofera multe produse de iluminat cu LED de calitate: panglici cu LED-uri, becuri cu LED-uri, proiectoare cu LED-uri, spoturi cu LED-uri, accesorii de iluminat cu LED-uri etc. Intrucat pretul este unul dintre factorii luati in considerare de cumparator, aceasta companie ofera produse accesibile, cu o excelenta valoare pentru bani. Brandul dezvolta produse de iluminat inovatoare si eficiente pentru a satisface nevoile clientelei sale formate din persoane fizice si profesio