Ce inseamna o lenjerie de pat 3D sau 5D?

Ce inseamna o lenjerie de pat 3D sau 5D?

In ultimii ani, designul din industria textila a progresat enorm, ajungand la un nivel mult mai elaborat. Tehnicile de imprimare avansate scot din anonimat obisnuita lenjerie pat si te introduc in noi dimensiuni. Astfel, poti transforma patul intr-un camp cu flori, cu o reprezentare realistica, care pare sa iasa in relief din tesatura asternutului prin efectele 3D sau 5D utilizate.

Atat camera copiilor, cat si cea a adultilor vor prinde viata rapid prin intermediul acestor tehnici inovatoare. Cei mici sunt absolut fascinati sa descopere personajele preferate sau animalutele indragite, reprezentate intr-un mod atat de apropiat de cel din viata reala.

In functie de preferintele tale, poti alege dintre o varietate de modele deosebite de lenjerie de pat, care sa se integreze perfect in stilul camerei de odihna si care sa te transpuna in dimensiunea relaxarii si a starii de bine. Cele mai cautate si iubite modele 3D si 5D din magazinul online Patul Meu asteapta sa iti bucure sufletul!

Ce sunt lenjeriile 3D si 5D ?

Poate te intrebi ce sunt, totusi, lenjeriile de pat 3D si 5D? Ei bine, sunt produse de ultima generatie, foarte populare in randul cumparatorilor amatori de articole textile inedite si moderne. Diferenta dintre acest gen de lenjerii si cele normale consta in metoda de imprimare. Elementele grafice aplicate pe tesatura asternutului sunt reprezentate multi-dimensional si par extrem de reale.

Efectul 3D se realizeaza prin intermediul unei umbre aplicate in planul secund, in spatele elementului grafic din prim-plan. Acesta este astfel evidentiat si reliefat, lasand impresia ca iese din tesatura. Un trandafir reprezentat prin tehnica 3D te va face sa iti doresti sa il mirosi.

Imagineaza-ti cum ar fi sa dormi intr-un lan de lavanda sau pe o plaja exotica la malul marii! Cu siguranta ar fi minunat! De aceea, producatorii din industria textila s-au gandit sa aduca vacanta si relaxarea direct in dormitorul tau, prin intermediul acestei tehnologii aplicate pe orice tip de lenjerie de pat.

Ce ai zice daca la toate acestea s-ar mai adauga si mirosul de lavanda sau mirosul marii? Aici intervin tesaturile 5D parfumate cu diverse arome specifice designului reprezentat, care pot fi simtite la o usoara frecare a fibrelor din material. Somnul va fi mult mai placut si odihnitor in mijlocul naturii sosite in propriul dormitor.

Imprimeurile 5D necesita tehnologii mai elaborate si specializate. Aici, pe langa efectul de umbra, se seteaza mult mai precis nuantele culorilor, intensitatile si diferentele dintre acestea, gradul de luminozitate si contrast. Fiecare strat va fi imprimat pentru a evidentia cat mai autentic elementele din reprezentarea grafica.

Cum sa alegi o lenjerie 3D sau 5D?

O lenjerie de pat 3D sau 5D se alege la fel ca orice alta lenjerie normala, in functie de dimensiunile patului tau. Daca preferi un asternut mai mare, care sa acopere tot patul si sa poata fi introdus si fixat sub saltea, atunci mai adauga cativa centimetri la masuratorile tale. Este recomandat sa iei in calcul si eventualitatea in care materialul ar putea „intra la apa” in urma spalarii necorespunzatoare.

Scoate din anonimat dormitorul si adauga o pata de culoare prin intermediul modelelor de lenjerie pat 3D si 5D. Indiferent de stilul pe care il preferi, mai simplu sau mai colorat, vei fi absolut fermecata de calitatea acestor lenjerii.