Ce produse de papetarie si birotica isi pot gasi locul in spatele usilor unui fiset metalic?

fiset metalic

Ce produse de papetarie si birotica isi pot gasi locul in spatele usilor unui fiset metalic?

Din pacate, sunt foarte putine sanse ca tocmai tu sa fii acel 1 dintr-un 1.000.000.000 care poate afirma cu sinceritate ca are suficient loc de depozitare acasa si la birou. Insa, probabil, partea buna a acestui lucru este ca faci parte din majoritatea de 999.999.999 de oameni care sunt in cautare de mai mult loc pentru a-si depozita obiectele, instrumentele, aparatele electrocasnice sau produsele de papetarie si birotica.

Daca esti in cautare de un astfel de corp de mobilier, atunci poti considera ca aceasta este ziua ta norocoasa! Iata ce fel de produse isi pot gasi locul in spatele usilor unui fiset metalic din oferta Office Class!

Organizare si arhivare

In special in birouri, exista o problema veche de cand lumea: unde se pot arhiva toate dosarele si actele necesare bunei desfasurari ale unei companii sau institutii? Acum raspunsul este unul cat se poate de simplu! Intr-un astfel de fiset metalic, fabricat din tabla cu o grosime de 0.7 mm. Constructia sudata este din otel si are pereti simpli, iar dimensiunea sa este de 900x400x1800 mm (latime, adancime si inaltime).

Corpul este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime, iar sistemul de inchidere sus-jos este prevazut cu 2 chei. Greutatea maxima suportata este de 40-60 kg/polita. Bineinteles, greutatea trebuie distribuita uniform. Poti fi convins ca toate bibliorafturile tale isi vor gasi locul intr-un astfel de corp de mobilier solid!

Furnituri si accesorii pentru birou

Un spatiu lucrativ si industrial nu poate functiona din punct de vedere birocratic intr-o maniera productiva doar pe baza de acte si dosare. Intr-o companie este in permanenta nevoie de suporturi verticale si tavite, capsatoare, caspe si descapsatoare, perforatoare, benzi adezive, accesorii pentru ambalare, mape, clipsuri, agrafe si lista poate continua aproape la nesfarsit.

Pentru astfel de nevoi, poti opta pentru un fiset metalic prevazut cu 2 polite reglabile pe inaltime cu dimensiunea de 900x400x1200 mm. Acest corp poate fi suspendat sau amplasat la sol. Vopseaua care il acopera este ignifuga, iar greutatea sa neta este de numai 26.5 kg.

Aparatura si consumabile IT

Nici fara aceasta categorie de produse activitatea zilnica intr-un birou nu poate fi usor de imaginat. Cu toate acestea, chiar daca este nevoie de intregul ansamblu de tehnici informatice folosite in activitatile administrative de birou, in acelasi timp, tot ar ramane un numar impresionant de obiecte care trebuie depozitate. In aceasta situatie, poti apela la un fiset metalic cu 3 rafturi si caseta, cu dimensiunea de 900x400x1800 cm.

Fiecare polita poate suporta pana la 40 de kg, iar seiful metalix este prevazut cu cheie. De aceea, aici este locul ideal in care poti gasi loc pentru imprimante, faxuri, copiatoare, multifunctionale, scannere, monitoare, tastaturi, mouse-uri si tusuri de cerneala. Acum poti uita de grija spatiului de depozitare!

Prin urmare, ce mai astepti? Profesionistii de la Office Class iti pun la dispozitie o varietate impresionanta de produse de papetarie, birotica si spatii de depozitare ideale atat pentru acasa, cat si pentru la birou! Intra, studiaza oferta si alege un fiset metalic care se potriveste manusa nevoilor tale!

Articol realizat de www.iagency.ro