Cum să alegi inelele de aur în funcție de forma mâinilor tale

Cum să alegi inelele de aur în funcție de forma mâinilor tale

Inelele din aur sunt bijuteriile perfecte pentru uzul zilnic. Sunt versatile, pot fi casual sau pot fi elegante și sunt întotdeauna la modă. Dar cum alegi un inel potrivit pentru mâna ta?

Forma mâinii tale determină ce fel de inel va arăta cel mai bine pe ea. Iată câteva indicații despre ce fel de inel să alegi în funcție de forma mâinii tale:

Mâini cu formă pătrată

Dacă ai mâinile de formă pătrată, atunci optează pentru un inel care îți va accentua degetele și le va face să pară mai lungi și mai subțiri. Poți alege un inel în formă ovală sau un inel cu bandă subțire care are diamante mici în el. Acest lucru vă va face să păreți mai subțire decât sunteți de fapt și va da mâinilor dvs. un aspect mai elegant.

Mâini rotunde și moi

Dacă aveți mâini rotunde și moi, atunci optați pentru un inel cu bandă lată, cu pietre mari în el. Acest lucru va face ca mâna ta să pară mai mică și mai mică, precum și să îi adauge puțină strălucire. Este important să nu mergeți prea mare atunci când vă alegeți inelul, deoarece acest lucru va face ca mâna dvs. să pară și mai mare decât este deja.

Mâini de formă ovală

Această combinație face ca mâinile ovale să pară foarte delicate și elegante, dar dacă ai o mână ovală, nu te teme să porți inele voluminoase dacă sunt la modă – acestea vor adăuga echilibru și te vor ajuta să te asiguri că restul ținutei tale nu pare prea încărcată!

Mâini de formă dreptunghiulară

Mâinile în formă de dreptunghi au degete scurte, cu palme scurte și degete mari lungi. Mâinile în formă de dreptunghi tind să nu se piardă în inele mari sau bijuterii grele, deoarece dimensiunile lor sunt deja foarte mari! Dacă ai o mână dreptunghiulară, încearcă să porți inele mai simple, care să nu fie nici prea mici, nici prea mari – în acest fel nici ținuta ta nu se va pierde în toată strălucirea!

Inelele de aur sunt accesoriul perfect pentru a adăuga puțină strălucire look-ului tău de zi cu zi. Iar dacă sunteți în căutarea unui obiect care să vă ajute să ieșiți în evidență din mulțime, avem câteva opțiuni pentru dvs.

În primul rând, să vorbim despre formă și mărime. Există două tipuri principale de inele din aur: cele care îmbrățișează degetul și cele care stau deasupra acestuia. Dacă ai mâinile mai mici, alege un inel care îmbrățișează degetul – îți va face degetele să pară mai lungi și mai elegante. Dacă aveți mâini mai mari, totuși, încercați un inel care se așează deasupra – va echilibra proporțiile mâinii dvs. și o va face să pară mai mică prin comparație.

Ce fel de inel de aur este cel mai potrivit pentru purtarea de zi cu zi?

– Un inel cu diamante este perfect pentru ocazii formale, cum ar fi nunțile sau petrecerile în cluburi de noapte sau baruri, unde va fi multă activitate în jurul tău (ceea ce înseamnă multe fotografii cu bliț!). Diamantele vor ieși cu adevărat în evidență pe hainele închise la culoare, cum ar fi blugii negri sau blugii din denim albastru închis și vor arăta uimitor atunci când sunt asociate cu alte piese de bijuterie, cum ar fi cerceii cu diamante sau pandantive de colier!

– Un inel în stil bandă simplă este minunat dacă nu doriți prea multă agitație, dar totuși doriți ceva suficient de drăguț pentru a purta în fiecare zi

Când vine vorba de inele de aur, există o mulțime de opțiuni. Dar cum știi care este inelul de aur potrivit pentru tine?

Gândiți-vă la cât de mult se va uza inelul dvs. în viața de zi cu zi. Dacă veți purta inelul în fiecare zi, atunci asigurați-vă că are un fel de strat protector pe el, astfel încât să nu se zgârie sau să se păteze ușor. De asemenea, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a obține două inele diferite: unul pentru purtarea de zi cu zi și unul care poate fi folosit atunci când vă îmbrăcați elegant pentru ocazii speciale (cum ar fi nunțile).

Știi cum să alegi inelele de aur?

Bineînțeles, acestea sunt doar linii directoare generale – poți oricând să încalci regulile și să porți orice arată bine pe tipul tău de corp. Dar dacă ești în căutarea unei inspirații de unde să începi, încearcă modele deosebite inele aur!

Dar nu toate inelele de aur sunt create la fel. Există multe tipuri și stiluri diferite de inele din aur disponibile pe piață astăzi, fiecare cu propriul aspect și stil unic. Cum știi care este tipul potrivit pentru tine? Mai jos am prezentat câteva dintre cele mai populare tipuri de modele de inele din aur și modul în care acestea pot fi folosite în diverse setări:

Inel cu pietre prețioase: Acest tip de inel prezintă una sau mai multe pietre prețioase încastrate în argint sau aur alb, precum și în alte metale, cum ar fi platina sau paladiul (care au propriile caracteristici unice). Aceste inele sunt adesea purtate singure, dar pot fi, de asemenea, combinate cu alte piese, cum ar fi brățări sau coliere, pentru un efect suplimentar (și dacă sunteți în căutarea a ceva simplu).