Cum arata rutina mea de ingrijire a parului cu produsele Olaplex

Cum arata rutina mea de ingrijire a parului cu produsele Olaplex

Nu e o noutate ca parul blond tinde sa fie mai sensibil si predispus la deteriorare, astfel incat rutina de ingrijire trebuie sa fie riguroasa si eficienta. In cautarea unei solutii care sa mentina sanatatea si frumusetea parului meu blond, am descoperit gama de produse Olaplex si am cumparat produsele originale de pe https://olaplex.ro/. Iata cum imi ingrijesc parul blond cu ajutorul acestor produse si ce rezultate am obtinut.

De ce am ales  Olaplex?

Olaplex este cunoscut pentru tehnologia sa brevetata care reface legaturile disulfidice din structura firului de par, legaturi ce se pot rupe in urma decolorarii, vopsirii sau a altor tratamente chimice. Aceasta tehnologie ajuta la intarirea, repararea si protejarea parului, mentinandu-l sanatos si stralucitor.

Produsele Olaplex pe care le folosesc:

Olaplex No. 3 Hair Perfector: Acesta este probabil cel mai cunoscut produs din gama Olaplex. Este un tratament pre-samponare care ajuta la repararea si intarirea parului. Il aplic pe parul umed, lasandu-l sa actioneze timp de cel putin 10 minute (de multe ori il las mai mult, chiar si peste noapte, pentru un efect mai profund). Dupa clatire, parul meu se simte mult mai puternic si mai sanatos.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo. Acest sampon este formulat pentru a repara legaturile din par si pentru a oferi hidratare. Il folosesc la fiecare spalare, fiind extrem de eficient in curatarea parului fara a-l usca. Parul meu ramane matasos si usor de gestionat, iar nuanta blonda este mai vibranta.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner. Acest balsam completeaza perfect samponul No. 4, oferind hidratare intensiva si reparatie. Il aplic pe lungimea parului si il las sa actioneze cateva minute inainte de clatire. Rezultatul este un par moale, stralucitor si fara fire despicate.

Olaplex No. 6 Bond Smoother. Aceasta este o crema leave-in pe care o folosesc pentru a controla frizz-ul si a proteja parul de deteriorarea termica. O aplic pe parul umed, concentrandu-ma pe varfuri si lungimi. Ajuta la netezirea parului si il face mai usor de coafat, fara a-l incarca.

Olaplex No. 7 Bonding Oil. Acest ulei este excelent pentru a oferi stralucire si protectie termica suplimentara. Il folosesc dupa ce am aplicat No. 6 Bond Smoother, inainte de uscarea parului. O cantitate mica este suficienta pentru a da stralucire si a sigila hidratarea, fara a face parul gras.

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment. No. 0 este un tratament intens, care se aplica inainte de No. 3 pentru un efect sinergic. Il aplic pe parul uscat, lasandu-l sa actioneze timp de 10 minute, apoi aplic No. 3 fara a clati No. 0. Aceasta combinatie ofera o reparatie profunda si intarire pentru parul foarte deteriorat.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask. Aceasta masca de hidratare intensiva este perfecta pentru a oferi parului blond un boost suplimentar de hidratare si stralucire. O folosesc o data pe saptamana in locul balsamului No. 5, lasand-o sa actioneze timp de 10 minute inainte de clatire. Parul meu este mult mai hidratat si mai stralucitor dupa utilizare.

Rutina mea de ingrijire a parului blond

Incep cu Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment, urmat de No. 3 Hair Perfector, aplicandu-l pe parul umed si lasandu-l sa actioneze timp de cel putin 10 minute. Dupa clatirea No. 3, folosesc Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo pentru a curata parul. Aplic Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner sau No. 8 Bond Intense Moisture Mask, lasandu-l sa actioneze cateva minute inainte de clatire. Apoi pe parul umed, aplic Olaplex No. 6 Bond Smoother pentru a controla frizz-ul si a proteja impotriva caldurii. In final, folosesc Olaplex No. 7 Bonding Oil pentru stralucire si protectie termica suplimentara.

De cand folosesc produsele Olaplex, parul meu blond este vizibil mai sanatos si mai stralucitor. Legaturile refacute din structura parului au redus semnificativ ruperea si despicarea firelor. In plus, nuanta blonda este mai vibranta si se mentine mai bine intre vizitele la salon. Textura parului meu este mai moale si mai usor de gestionat, iar frizz-ul este considerabil redus.

Produsele Olaplex au devenit indispensabile in rutina mea de ingrijire a parului blond. Eficienta lor in repararea si protejarea parului face ca investitia sa merite fiecare banut. Daca ai parul blond si cauti o solutie pentru a-l mentine sanatos si stralucitor, iti recomand cu incredere gama de produse Olaplex.