Moda unghiilor de construcție tip camuflaj

unghii camuflaj

Moda unghiilor de construcție tip camuflaj

Unghiile de construcție tip camuflaj au devenit o tendință populară în ultimii ani, datorită aspectului lor natural și elegant. Spre deosebire de unghiile acrilice sau cu gel colorate, unghiile de construcție tip camuflaj utilizează geluri de camuflaj care imită nuanța naturală a unghiei, creând un aspect discret și sofisticat.

Ce sunt unghiile de construcție tip camuflaj?

Unghiile de construcție tip camuflaj se realizează prin aplicarea unui strat de gel de construcție Cover Light pe șablonul de unghie, urmat de un strat de gel de camuflaj. Gelul de camuflaj este disponibil în diverse nuanțe, de la roz deschis la nude, pentru a se potrivi perfect cu tonul pielii dumneavoastră.

Avantajele unghiilor de construcție tip camuflaj:

 • Aspect natural: Unghiile de construcție tip camuflaj oferă un aspect natural și discret, care se potrivește oricărei ocazii.
 • Durabilitate: Unghiile de construcție sunt mai durabile decât unghiile naturale și pot rezista până la 4 săptămâni.
 • Rezistență la zgârieturi: Gelul de construcție este rezistent la zgârieturi și cioburi, ceea ce face ca unghiile dumneavoastră să arate bine mai mult timp.
 • Ușor de întreținut: Unghiile de construcție tip camuflaj nu necesită o îngrijire specială și pot fi reumplute la fiecare 2-3 săptămâni.
 • Versatilitate: Unghiile de construcție tip camuflaj pot fi decorate cu diverse modele și culori, oferindu-vă o varietate de opțiuni pentru a vă exprima stilul personal.

Cum se realizează unghiile de construcție tip camuflaj:

 1. Pregătirea unghiilor: Unghiile naturale sunt pilite ușor pentru a îndepărta luciul și a crea o suprafață rugoasă.
 2. Aplicarea șablonului: Un șablon de unghie este aplicat sub unghia naturală pentru a crea forma dorită.
 3. Aplicarea gelului de construcție Cover Light: Un strat de gel de construcție Cover Light este aplicat pe șablon și modelat pentru a crea forma unghiei.
 4. Aplicarea gelului de camuflaj: Un strat de gel de camuflaj este aplicat pe unghie și modelat pentru a obține un aspect natural.
 5. Refacerea gelului: Gelul de camuflaj este refacut sub o lampă LED sau UV.
 6. Modelare și pilire: Unghiile sunt modelate și pilite pentru a le oferi o formă și o netezime perfecte.
 7. Aplicarea top coat-ului: Un strat de top coat este aplicat pentru a sigila unghiile și a le oferi un luciu strălucitor.

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor de construcție tip camuflaj:

 • Evitați expunerea prelungită la apă fierbinte: Apa fierbinte poate slăbi gelul și poate duce la desprinderea unghiilor.
 • Folosiți mănuși atunci când curățați sau spălați vasele: Produsele chimice dure pot deteriora gelul.
 • Nu piliți unghiile acasă: Pilirea incorectă a unghiilor poate duce la deteriorarea gelului.

Unghiile de construcție tip camuflaj sunt o opțiune excelentă pentru femeile care doresc o manichiură naturală, elegantă și durabilă. Cu o îngrijire adecvată, unghiile dumneavoastră de construcție tip camuflaj pot rezista până la 4 săptămâni și vă pot oferi un aspect impecabil.