Mobilier ieftin si la comanda

Mobilier ieftin si la comanda

Principalul scop al firmei este productia si comercializarea de mobilier din PAL melaminat.

Fiecare client este unic si are propriile gusturi in ceea ce priveste mobilarea casei sale. AndyMob este o mica firma romaneasca ce ofera solutii personalizate pentru mobilier ieftin destinat atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul acestei firme este sa creeze mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.
AndyMob ofera experienta si talentul echipei sale la dispozitia clientului, fie ca va doriti o mobila moderna cu linii indraznete, una exclusivista si plina de stil sau o mobila la comanda simpla si utila.

AndyMob ofera servicii de consultanta, proiectare, design, transport si montaj gratuit. Mobila se face la comanda, pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite. Se pot realiza, de la bucatarii, mobilier de living, dormitoare complete, dulapuri cu usi normale si glisante, mobila de baie mobilier pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale.

Preturile oferite de AndyMob variaza in functie de dimensiuni, culori si accesoriile folosite, de aceea daca doriti o oferta personalizata, puteti trimite o schita cu dimensiunea incaperii care sa cuprinda pozitia usilor, a ferestrelor si locul unde vor fi pozitionate piesele de mobilier ( dulap, pat, noptiere, comoda ) sau o imagine in cazul in care v-a placut un model de pe site-ul AndyMob, indicativul acestui model. Dupa primirea acestor date veti primi o oferta de pret si unul din specialistii nostri se va deplasa la locatie pentru a finaliza detaliile comenzii.