MLM Medical propune o gama variata de dulapuri pentru medicamente

MLM Medical propune o gama variata de dulapuri pentru medicamente

Intr-o institutie medicala, felul in care sunt depozitate medicamentele este foarte important. De acest aspect depinde calitatea lor, insa si durata de valabilitate. Astfel, sunt necesare investitii speciale in aceasta directie. MLM Medical, in calitate de distribuitor autorizat de echipamente si accesorii sanitare in Romania, propune o gama foarte bine conturata de dulapuri de medicamente pentru cabinete si spitale. Folosind o varianta special destinata in acest sens, riscurile si pericolele care ar putea deriva dintr-o practica necorespunzatoare fiind limitate la maxim. Se contureaza asadar un cadru sigur, pe langa beneficiile de ordin practic si economic pe care le genereaza.

Materiale dure si rezistente

Un dulap medicamente cabinet medical trebuie sa fie in primul rand sigur. Substantele din materialele din care este confectionat sa nu interfereze cu unele existente in medicamente, ci sa le asigure protectie. Pe de alta parte, este la fel de informat ca acestea sa fie suficient de dure pentru a nu se deteriora chiar si dupa ani de utilizare. Metalul este cu siguranta cea mai buna alegere in acest sens. In plus, protejeaza continutul de razele soarelui, de caldura, umiditate si alti factori nefavorabili.

La MLM se gasesc atat variante care se monteaza fix pe o anumita suprafata, cat si unele mobile, prevazute cu roti pentru a facilita deplasarea. Dulapul instrumentar este de asemenea de maxima necesitate in unitatile medicale, fiind indispensabil mai ales in cadrul interventiilor.

Moduri variate de compartimentare

Fie ca vorbim de dulapuri de medicamente pentru spital fixe sau mobile, confectionate exclusiv din metal inoxidabil sau in combinatie cu ferestre din sticla, modul in care acestea sunt impartite este foarte important. Cele prevazute cu rafturi sunt ideale pentru a fi fixate pe perete, economisind spatiu, in timp ce variantele cu sertare sunt mai eficiente in situatii in care trebuie actionat rapid. In plus, fiecare dintre acestea trebuie prevazute cu sisteme speciale de inchidere pentru a evita pe cat posibil orice tip de incident.

Preturi avantajoase

MLM Medical a incercat dintotdeauna sa propuna preturi concurentiale in raport cu toata gama de produse pe care de furnizeaza sistemului de sanatate. In ceea ce priveste achizitia unui dulap de medicamente, costurile sunt foarte accesibile pentru orice institutie, fie ea nationala sau locala.

Insa avantajele financiare nu se opresc doar aici. Avand in vedere faptul ca investitia vizeaza un scop direct si anume depozitarea corespunzatoare a materiei prime cu care se opereaza in spitale, medicamentele, aceasta ar putea fi amortizata in foarte scurt timp. In primul rand, un singur dulap pentru medicamente dispune de capacitatea mai multor bucati neconforme. Mai apoi, creand un cadru propice pentru medicamente, sansa ca acestea sa se altereze scade considerabil si se evita astfel risipa.