Implantul dentar ajuta la disparitia defectelor de fonatie? Afla raspunsul!

Implantul dentar ajuta la disparitia defectelor de fonatie? Afla raspunsul!

Defectele de fonatie sunt probleme des intalnite la copii, insa acestea pot exista si in cazul adultilor. Cand esti copil, nu constientizezi prea tare ceea ce ti se intampla si nu te deranjeaza faptul ca pronunti gresit anumite cuvinte, insa atunci cand… vorbim de aceste dificultati in viata de adult, lucrurile stau diferit.

Comunicarea reprezinta un aspect extrem de important, de care toate persoanele au nevoie. Ca adult, este absolut necesar sa comunici cu prietenii, familia, colegii de la locul de munca, angajatii din supermarket etc. Una dintre cauzele care pot duce la aparitia defectelor de fonatie este un dinte lipsa. Din fericire, daca te confrunti cu aceasta problema, ai posibilitatea de a beneficia de un tratament cu implant dentar! Dental Premier este o clinica de top, renumita pentru mii de implanturi inserate cu succes.

implant dentar

Cea mai eficienta solutie de inlocuire a dintilor

Domeniul medical a evoluat extrem de mult, astfel incat, astazi, lipsa dintilor nu mai reprezinta o problema care trebuie sa te sperie. Ceea ce este important, insa, este ca, atunci cand observi ca sanatatea ta orala este in pericol, sa apelezi imediat la un stomatolog, pentru ca problemele sa nu se agraveze!

Timpul si experientele au aratat ca implantul dentar reprezinta solutia optima de a-ti reintregi zambetul, la propriu si la figurat. Acesta consta intr-o piesa din zirconiu, titan sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman, care va tine loc de radacina dintelui.

Un mare avantaj al acestui tip de tratament il reprezinta faptul ca este potrivit pentru toti cei cu varsta de peste 18 ani. Asadar, poti oricand sa beneficiezi de inserarea unui implant dentar, care iti poate corecta defectele de fonatie! Atunci cand dantura iti este reintregita, sunetele se pot produce normal, astfel incat problemele in ceea ce priveste pronuntia nu vor mai exista.

Acest lucru va aduce beneficii uluitoare si in plan psihic, caci astfel de defecte iti pot afecta viata sociala. Atunci cand iesi din casa, va fi inevitabil nevoie sa vorbesti cu cei din jur, iar faptul ca ai o problema de fonatie te poate face, in anumite cazuri, sa nu mai vrei sa pararesti locuinta, sa nu mai comunici cu apropiatii, sa intri in stari de anxietate, de depresie etc.

Insa toate aceste probleme se vor remedia, odata ce apelezi la specialisti din domeniul stomatologiei, care iti vor readuce zambetul perfect!

Alte beneficii uluitoare ale implantului dentar

Pe langa faptul ca elimina defectele de fonatie, acest tratament imbunatateste vizibil aspectul estetic al fetei si al zambetului, in timp ce ofera senzatia de dinti naturali. Astfel, nimeni nu va observa ca s-a produs o interventie „artificiala” la nivelul danturii tale.

Un alt mare beneficiu al implanturilor este faptul ca pot rezista foarte mult timp, insa doar daca respecti “cu sfintenie” indicatiile medicului, te preocupi de igiena orala si mergi la controale periodice la cabinet. Toate aceste masuri vor face ca implantul dentar sa reziste chiar si o viata intreaga!

Atunci cand sanatatea orala iti este pusa in pericol, apeleaza la profesionistii din domeniul stomatologic si te vei putea bucura de toate aceste beneficii!