Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand comanzi o tabla magnetica?

tabla magnetica

Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand comanzi o tabla magnetica?

In orice companie, comunicarea cu angajatii este esentiala si reprezinta cheia dezvoltarii pe termen lung. Astfel, sedintele in echipa si training-urile trebuie sa aiba loc in mod constant. De asemenea, esti nevoit sa sustii prezentari sau sa participi la conferinte cu diversi parteneri.

Nimeni nu-si doreste sa fie plictisit in asemenea momente, iar o tabla magnetica din magazinul online Viamond.ro este perfecta pentru a-ti afisa ideile intr-un mod clar. Iata ce sa faci si ce sa nu faci dupa ce achizitionezi una!

Asigura-te ca dispui de accesorii

Probabil stii deja faptul ca este obligatoriu sa detii un videoproiector. Desi acesta nu poate inlocui o tabla interactiva, este suficient de bun pentru montajul filmuletelor. Whiteboard-urile mai pot fi folosite si impreuna cu alte obiecte de papetarie. Spre exemplu, notitele autoadezive colorate sunt potrivite pentru a sublinia anumite concepte.

Acestea ajuta persoanele din incapere sa memoreze rapid ceea ce spui, iar culorile separate se pot folosi pentru diverse sectiuni. In plus, notitele mai pot fi eficiente pentru a pune intrebari si pentru a provoca angajatii sa ofere raspunsuri. Unele persoane aleg sa mai foloseasca magneti, pentru a atasa diverse fotografii sau oferte.

Opteaza pentru categoria potrivita

O tabla magnetica Value Line prezinta o suprafata durabila, avand rama din aluminiu si o tavita speciala pentru instrumente de scris. Aceasta se poate monta atat orizontal, cat si in pozitie verticala pe perete. Dimensiunile sale sunt de 60x90cm, iar pretul de achizitie este de 137,13 RON cu TVA inclus.

Vrei un produs premium? In aceasta situatie, te poti orienta catre tablele rotative. Spre deosebire de cele obisnuite, acestea dispun de un suport special. Datorita modului de constructie, rotirea are loc la 360 de grade si poti decide in ce unghi sa blochezi pozitia. Aceeasi functie mai permite schimbarea suprafetei de lucru. Pretul de achizitie la acest model este de 1.337,42 RON cu TVA inclus.

Nu scrie pe tabla cu markere permanente

Scrierea pe o tabla magnetica se realizeaza cu ajutorul unor markere normale, care sunt uneori incluse in pachet. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent la modul in care apesi, deoarece presiunea poate cauza zgarieturi. Un alt lucru pe care sa-l retii este sa nu scrii niciodata cu markere permanente.

Cerneala acestora se indeparteaza foarte greu si uneori este chiar imposibil de eliminat. Daca ai facut aceasta greseala, scrie cu un marker normal peste si incearca sa stergi zona. Nu monta si nu depozita tabla magnetica in locuri cu umiditate crescuta sau variatii de temperatura, fiindca suprafata acesteia poate fi afectata.

Ingrijeste produsul pentru a-i prelungi durata de viata

Whiteboard-urile nu trebuie curatate cu substante care nu sunt recomandate de producator. In schimb, este necesar sa utilizezi doar spray-uri si bureti speciali. Alege materiale neabrazive, pentru a nu lasa urme. Servetelele umede sau alte produse similare afecteaza suprafata si nu produc intotdeauna rezultatele dorite.

De unde sa achizitionezi o tabla magnetica?

La un magazin online specializat gasesti produse realizate de producatori precum Smart, Magnetoplan, Optima sau Office. Indiferent de preferinte, vei primi cadou un set de accesorii pentru scris si curatare la comanda ta online. Alege un whiteboard mobil, unul rotativ cu doua fete sau unul triptic. Profita acum de cele mai bune oferte pentru aceste sisteme de comunicare si afisare!