Ce echipamente HoReCa sunt cele mai potrivite intr-o gelaterie?

echipamente horeca

Ce echipamente HoReCa sunt cele mai potrivite intr-o gelaterie?

In intreaga lume, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi. In acelasi timp, este si unul dintre cele mai perisabile, astfel incat pastrarea sa in cele mai bune conditii reprezinta o adevarata provocare pentru orice proprietar sau administrator al unei gelaterii.

Fresco Expert, care ofera cele mai performante echipamente HoReCa de peste un sfert de secol, va ajuta sa rezolvati aceasta problema cu o gama diversa de produse.

Cele mai performante masini de inghetata

In oferta de echipamente HoReCa disponibila in magazinul online Fresco.ro puteti gasi o masina de inghetata produsa de Virtus Group GmbH, cu racire cu aer si o capacitate de 5 litri pe ora, suficienta pentru un flux mediu de clienti. Cu o greutate neta de 75 de kilograme, produsul are urmatoarele dimensiuni nete: lungimea de 410 milimetri, latimea de 460 de milimetri si inaltimea de 320 de milimetri. Pretul este de 17 351 de lei plus TVA.

In gama de echipamente HoReCa oferite de Fresco Expert exista si un produs cu o capacitate superioara, ideal pentru un flux sporit de clienti, specific de exemplu perioadei toride a verii si zonelor aglomerate. Este vorba de o masina de inghetata cu alimentare cu aer si cu o capacitate de racire de 10 litri pe ora.

Alimentat electric, produsul are greutatea neta de 38 de kilograme si urmatoarele dimensiuni nete: lungimea de 390 de milimetri, latimea de 460 de milimetri si inaltimea de 850 de milimetri. Poate fi cumparat pentru suma de 24 768 de lei, plus TVA.

Importanta unei vitrine pentru inghetata

In oferta de echipamente HoReCa puse la dispozitie de Fresco Expert sunt disponibile zeci de modele diferite de vitrine pentru inghetata, esentiale intr-o gelaterie. O parte dintre acestea pot fi vazute online.

Acestea indeplinesc doua functii esentiale: pe de o parte, asigura pastrarea deliciosului desert exact la temperatura potrivita, iar pe de alta parte permit o buna vizibilitate, care sa atraga clientii si sa le starneasca pofta.

Intr-adevar, sistemul de racire ventilat al acestor echipamente asigura distribuirea uniforma a racirii. Ele sunt prevazute cu un control electronic al temperaturii si cu afisaj digital. Pe de alta parte, vitrinele au un design elegant si o suprafata inclinata de expunere, gandita astfel incat sa maximizeze impulsul de cumparare.

Vitrinele pot fi orizontale sau verticale si detin mai multe cuve pentru expunerea diferitelor tipuri de inghetata. Prevazute cu roti, sunt usor de transportat, in functie de necesitati. Performanta lor creste datorita sistemului de scurgere a apei si a celui de dezghetare automata.

Oferta de vitrine pentru inghetata

La fel ca masinile care produc inghetata, si vitrinele au diferite capacitati, in functie de tipul si marimea restaurantului, a cofetariei sau a gelateriei pe care o detineti sau o administrati.

Din gama de echipamente HoReCa oferita de Fresco Expert, puteti cumpara o vitrina de expunere a inghetatei cu capacitatea de 5 cosuri si 210 litri. Temperatura de lucru este cuprinsa intre minus 14 si minus 24 de grade Celsius si functioneaza la o temperatura ambientala de 35 de grade Celsius si la o umiditate de 75%. Este disponibila la pretul de 2 774 de lei.

Un alt produs, cu capacitate de depozitare de 8 x 5 litri si display de 6 x 5 litri, poate fi cumparat la pretul de 8 478 de lei, redus de la 9 413 lei. Temperatura de lucru este cuprinsa intre minus 15 si minus 20 de grade Celsius si lucreaza la o temperatura ambientala de 25 de grade Celsius si o umiditate de 60%.