Ambalajul unui produs este important

Ambalajul unui produs este important

Orice producator stie ca ambalajul unui produs este primul lucru pe care il vad clientii, dar si modul de a proteja mai bine produsul in timpul transportului. Firma ipackonline.ro ofera o gama vasta de cutii transport sticle , realizate in mod profesional pentru a reduce la un minim impactul suferit de catre sticlele de vin in timpul transportului. De exemplu, modelul de cutie cu insert transport vin 3/6 sticle, este ideal pentru un producator de vin care doreste sa isi trimita produsele catre lanturile de magazine din tara. Sticla este un material delicat, care poate sa se sparga cu usuritna in timpul unui transport. Aceste cutii speciale sunt fabricate pentru a reduce impactul si pentru a proteja continutul sticlei.

Cutiile din carton CO5 ofera o rezistenta crescuta. Produsa din carton de calitate, cutia asigura protectie maxima si siguranta sporita, indiferent de modul in care este folosita (depozitari, expedieri). Toate cutiile sunt de culoarea maro standard, atat la interior, cat si la exterior.

Cutia dispune de doua straturi de carton ondulat, situat intre trei straturi tampon – interior + exterior. Acest design avansat confera rezistenta impotriva comprimarii, atat in timpul transportului, cat si pe durata depozitarii. Cutiile din carton cu 3 straturi sunt disponibile in diferite marimi.

Ambalajele din carton ondulat prezinta numeroase avantaje. Datorita acestora, in prezent, peste 50% din marfurile produse pe plan mondial sunt ambalate si depozitate, transportate sau comercializate cu contributia acestora.

Cele mai importante avantaje pe care ambalajele din carton ondulat le ofera sunt:

-Ofera protectie produselor prin capacitatea ridicata de a prelua solicitarile mecanice de catre structura cartonului ondulat.

-Sunt mai usoare de circa 3 ori decat cele din lemn, fiind posibila cresterea greutatii nete a marfurilor transportate si scaderea cheltuielilor de transport.

-Pretul de productie este mult inferior altor categorii de ambalaje. Aceste ambalaje se depoziteaza si transporta in stare pliata, oferind beneficiarilor o economie semnificativa de spatiu.

-Faciliteaza vanzarea marfurilor prin faptul ca pe cutii pot fi tiparite informatii detaliate privind continutul produsului, dar si alte elemente de reclama. Din ce in ce mai frecvent ambalajele din carton ondulat insotesc produsele de la momentul ambalarii pana in momentul vanzarii, fiind utilizate si ca suport pentru prezentarea marfurilor pe raft (display-uri).

Durata redusa de proiectare si fabricare a ambalajelor din carton ondulat, prin utilizarea proiectarii asistata de calculator si a unor masini cu un grad mare de automatizare si productivitate ridicata conduc la comprimarea in timp a diferitelor faze de executie.

Prin proprietatile excelente – greutate redusa, rezistenta mecanica mare, buna protectie a marfurilor, chiar si in conditii de temperatura si umiditate scazute, prezentarea superioara a produselor – ambalajele din carton ondulat satisfac cele mai exigente cerinte ale diverselor ramuri industriale.

Ambalarea in cutii transport este operatia prin care se asigura, cu ajutorul ambalajului, protectia temporara a produsului, in timpul manipularii, transportului, depozitarii, vanzarii, contribuind si la inlesnirea acestor operatii. Preambalarea este operatia de ambalare a unui produs individual, in absenta cumparatorului, iar cantitatea de produs introdusa in ambalaj este prestabilita si nu poate fi shimbata decat prin deschiderea sau modificarea ambalajului.