Sfaturi utile pentru alegerea posetelor de dama

Sfaturi utile pentru alegerea posetelor de dama

Cum alegi cele mai bune posete dama? Odata cu cresterea pretului gentilor de mana in ultimii ani, este si mai important sa alegeti poseta potrivita pentru utilizarea de zi cu zi. Desi nu crede ca este deloc necesar sa platiti sume mari pentru o poseta de mana speciala, de designer, trebuie sa decideti daca doriti o piesa fashion sau una pe care sa o folositi mult timp pentru mai multe scopuri.

Desigur, majoritatea dintre noi ar prefera o combinatie de moda, confort si caracter practic. Asadar, iata cateva intrebari pe care sa ti le pui inainte de a porni la o noua vanatoare de posete!

Cel mai bun material pentru posete

Da, acum trebuie sa decideti daca doriti piele reala sau un inlocuitor de piele artificiala. Multi oameni se opun acum purtarii din piele reala, deoarece este facuta din piele de animal folosita pentru a produce o imbracaminte, o geanta sau pantofi la moda. Fiecare persoana va decide singura daca are vreo obiectie la acest lucru. Ceea ce pot spune cu siguranta este ca pielea este foarte grea, chiar si atunci cand este o geanta de mana goala, asa ca daca mergi mult pe jos si nu vrei sa ai o greutate mare atarnata de umar, evita posetele din piele.

Materialele sintetice sunt mult mai usoare si variaza enorm ca si calitate si pot arata de fapt ca pielea. Sunt disponibile niste genti din imitatie de piele foarte bune, daca iti faci timp sa le cauti. Si daca locuiti intr-un climat cald, aveti de ales intre tesaturi de panza, rafie, paie, bambus si multe alte materiale pentru o geanta de mana de zi cu zi. Atunci cand alegeti dintre aceste materiale usoare, luati in considerare durabilitatea si daca este probabil sa reziste in stare buna sau daca doriti doar un aspect la moda care sa dureze un sezon sau doua.

Scopul posetei

Gandeste-te la viata ta si la ce fel de tratament va primi geanta ta. De exemplu, daca mergi cu masina la serviciu, nu vei merge departe ducand geanta de mana, asa ca nu trebuie sa fie usoara. Dar daca mergi pe jos sau folosesti transportul in comun, ar trebui sa te asiguri ca ai cumparat o geanta de mana confortabila de purtat si care are o inchizatoare buna si puternica, pentru a impiedica raufacatorii sa incerce sa fure din geanta ta.