Descopera cum functioneaza optiunile de pariuri fotbal Peste/Sub!

pariuri fotbal

Descopera cum functioneaza optiunile de pariuri fotbal Peste/Sub!

Ofertele de pariuri fotbal acopera absolut toate detaliile meciurilor importante, de la victorie si evolutia scorului pana la numarul de cornere, cartonase, schimbari in lot si altele. Astfel, daca nu esti novice in strategiile de pariere pe cel mai iubit sport din tara noastra, inseamna ca ai experimentat cu mai multe tipuri de optiuni.

Printre cele mai populare selectii din ofertele pe fotbal se regasesc si pariurile de tip Peste/Sub (Over/Under). Descopera, in randurile de mai jos, tot ce trebuie sa stii despre optiunile de acest tip si cum sa le folosesti in avantajul tau!

Ce este un pariu de tip Peste/Sub?

Acest sistem de pariere se poate regasi in cadrul optiunilor care implica un numar incert de evenimente. In cazul ofertei de pariuri fotbal Get’sBet, de exemplu, poti face o astfel de selectie pentru numarul de goluri dintr-o partida, numarul de cartonase sau numarul de cornere.

Optiunea de Total Goluri este cea mai populara selectie de acest tip, iar varianta standard pentru majoritatea meciurilor este de Peste/Sub 2,5 goluri.

Tot ce trebuie sa faci este sa anticipezi daca se vor inscrie mai multe sau mai putine goluri decat baremul ofertei de pariuri fotbal pe care ai ales-o. In cazul partidelor echilibrate, cotele nu vor avea o diferenta foarte mare intre selectia Peste si cea Sub, asadar va trebui sa iti folosesti experienta pentru a dezvolta o strategie eficienta.

Pentru optiunea Sub, meciul va trebui sa aiba cel mult 2 goluri pentru a fi un pariu castigator, iar optiunea Peste va implica 3 goluri sau mai multe. Nu are importanta care dintre echipe marcheaza; tot ce conteaza este ca numarul total de goluri din timpul regulamentar sa corespunda selectiei tale.

Majoritatea caselor de pariuri iti vor oferi si optiuni in care poti avea incredere mai multa (Peste 0,5 goluri sau Sub 4,5 goluri), insa cotele vor fi mai mici. Atunci cand cauti cote mari, poti alege Sub 1,5 goluri sau chiar Peste 3,5 goluri. Bineinteles, cotele vor fi stabilite si in functie de stilul de joc si performantele echipelor din teren, intrucat o echipa foarte puternica poate marca mult impotriva uneia care incearca sa se salveze de la retrogradare.

De ce baremul cuprinde jumatati de gol?

Absolut toate casele serioase de pariuri folosesc acest tip de departajare a optiunilor Peste/Sub. Nu se va marca niciodata jumatate de gol intr-un meci, iar ocaziile nu se contabilizeaza in oferta de pariuri fotbal, insa aceasta notatie va diferentia clar rezultatul pariului.

Daca optiunea ar avea forma Peste/Sub 2 goluri, iar meciul s-ar termina cu 2 goluri, pariurile ar fi nule (sau ar fi necesara o regula suplimentara care sa precizeze cine castiga sau pierde in aceasta eventualitate).

Practic, jumatatea de gol face lucrurile mult mai clare pentru fiecare parior. Astfel, pentru a castiga o selectie de Peste 2,5 goluri din oferta de pariuri fotbal, va fi necesar ca echipele de pe teren sa inscrie de cel putin 3 ori in timpul regulamentar de joc.

Marile case de pariuri iti ofera o intreaga serie de valori pentru totalul de goluri din fiecare meci (intre 0,5 si 6,5, de regula), iar fiecare parior va opta pentru varianta care i se pare cea mai valoroasa din perspectiva raportului risc-castig.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO