Cum sa gasiti un hotel cu conditii excelente

Cum sa gasiti un hotel cu conditii excelente

Preturile foarte mari de la unele hoteluri ii face pe cei care ar dori sa calatoreasca, sa ramana acasa. Aceasta este o veste proasta pentru operatorii de hoteluri, mai ales ca multi dintre ei s-au extins cu constructii noi în timpul exploziei economice din ultimul deceniu.
Dar, in timp ce acest lucru poate fi rau pentru afaceri, poate favoriza calatoriile. Sunt foarte multe modalitati de a pleca in vacanta si de a apela la serviciile unor hoteluri fara sa trebuiasca sa faceti imprumuturi de la banca pentru acest lucru.

În momentul rezervarii, este bine sa va uitati mai întâi pe site-ul web al hotelului în care doriti sa va cazati. Deseori, hotelurile au oferte care sunt disponibile doar pentru persoanele care au bonusuri prin intermediul site-urilor lor. Altii au o politica de potrivire a preturilor în cazul în care gasiti ceva pe gustul dumneavoastra. Asigurati-va sa comparati ofertele cu ajutorul site-urilor turistice online, înainte de a face o rezervare la un anumit hotel Sinaia 4 stele. Puteti apela apoi direct hotelul ales pentru a-i intreba daca pot oferi o rata mai mica. Veti fi surprins de cât de des sunt de acord.

Daca doriti sa calatoriti în marile orase, cum ar fi Brasov sau Sinaia, încercati sa planificati o excursie de weekend. Hotelurile din orase servesc, de obicei, pentru calatoriile de afaceri. Oamenii de afaceri calatoresc în principal în timpul saptamânii. Asta înseamna ca este mult mai probabil sa faceti o afacere buna într-un centru urban pe timpul week-endului. De asemenea, în cazul în care nu aveti nevoie ca hotelul sa fie chiar în centrul orasului, încercati sa alegeti un hotel de la marginea lui sau din suburbiile unui oras mare. Acest lucru poate salva foarte multi bani, dar alegeti cu atentie pentru ca ati putea avea surpriza neplacuta a unor plati separate, de exemplu, pentru parcare, restaurant, si alte facilitati hoteliere. În ceea ce priveste statiunile, încercati sa calatoriti în afara sezonului, cum ar fi toamna tarziu sau primavara devreme.

Multe hoteluri ofera reduceri pentru veterani militari, membri Triplu A, seniori, sau alte tipuri de calatori. Cautati reduceri inainte de aface o rezervare. Nu va fie teama sa solicitati direct hotelul pentru orice intrebari legate de reduceri (cum ar fi plata pentru doua nopti si obtinerea a treia gratuit) sau upgrade-uri gratuite. Cele mai multe lanturi hoteliere majore au un fel de loialitate sau program de recompense pentru oaspetii frecventi. Acestea va permit sa acumulati puncte de fiecare data când stati la unul din hotelurile lantului. Unele lanturi majore au, de asemenea, mai multe hoteluri diferite si puteti utiliza cardurile lor de loialitate la oricare dintre hotelurile societatii. Cele mai multe dintre aceste programe de loialitate sunt foarte avantajoase si  punctele pot fi folosite pentru mai multi ani, cu câteva restrictii. Lanturile hoteliere au, de asemenea, mai multe parteneriate cu marile companii de carduri de credit, permitându-va sa câstigati puncte cu orice achizitie, care pot fi utilizate pentru nopti gratuite la hotel. Dar nu toate cardurile de credit hoteliere sunt egale.Unele oferte s