Bijuterii din Arborele Vieții – Istoria și semnificația simbolurilor | Ilisio.ro

Bijuterii din Arborele Vieții – Istoria și semnificația simbolurilor | Ilisio.ro

 În domeniul artei și al bijuteriilor, simbolurile sunt o metodă semnificativă și la modă de a transmite un mesaj. Simbolurile pot transmite idei mai profund decât pot cuvintele în unele cazuri și pot sta singure ca mesaje. Cât valorează un semn dacă o imagine valorează cât o mie de cuvinte? Ei bine, asta depinde de ce înseamnă. Simbolurile evocă o metaforă sau reprezintă idei care sunt adesea dificil de explicat.

Simbolul Arborele Vieții este o emblemă binecunoscută care a fost folosită de secole. Acest semn are o istorie lungă și bogată, care acoperă multe culturi și epoci diferite. Este folosit pe scară largă ca motiv la modă în piesele de bijuterii. Diferite bijuterii precum o pereche de cercei lungi pot fi un amestec de culori deosebit de frumos pentru noua ta garderoba.

Un copac mare cu rădăcini și ramuri înconjurate de un cerc formează designul arborelui vieții. Rădăcinile copacului, care asigură armonie și simetrie, imită aproape perfect ramurile în expansiune. Componentele de bază ale simbolului arborelui vieții – un copac în creștere cu rădăcini adânci închise într-un cerc – nu s-au schimbat de-a lungul mileniilor, în ciuda proliferării interpretărilor.

Semnificația Arborele Vieții

Simbolurile detin mai multe semnificații, cum sunt si acele bijuterii Copacul Vietii dar cele mai cunoscute sunt cele ale conexiunii și unității. Cu toate acestea, există mai multe straturi în dezvoltarea și profunzimea acestui design de bijuterii handmade.

Conexiune: cercurile reprezintă incluziune și conectivitate. Frunzele mari ale copacului se răspândesc în sus, pe măsură ce rădăcinile sale pătrund adânc în pământ. Arborele reprezintă modul în care suntem cu toții conectați prin cercul vieții, acționând ca legătură între pământ și cer.

Puterea: Dacă ne uităm la natură pentru reprezentarea ideală a puterii, luăm în considerare fermitatea unui copac. Copacii sunt stâlpi de forță, adânc înrădăcinați, care rezistă frecvent calamităților.

Creștere: pe parcursul a sute de ani, copacii cresc încet. Nu încetăm niciodată să învățăm și să ne dezvoltăm ca oameni, deoarece absorbim în mod continuu informații noi.

Unicitate: Termenul „copac” acoperă o gamă largă de specii, fiecare dintre acestea fiind distinctă și distinctă de celelalte. Chiar și copacii care aparțin aceleiași specii au trăsături unice proprii , arborele vieții arată individualitatea ca rezultat.

Renaștere: copacii se mișcă și se transformă cu fiecare nou sezon. Ei sunt acoperiti cu frunze primăvara și sunt goi toamna dar tot puternici și vibranti raman. Fiecare sezon aduce cu el o nouă oportunitate de schimbare, permițându-le să se dezvolte și să se adapteze.

Anotimpurile vieții noastre ne afectează ca oameni, la fel ca și pentru copaci. O renaștere are loc atunci când o nouă frunză este întoarsă.

Familia: Deoarece un copac simbolizează o relație, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că folosim un arbore genealogic pentru a ne lega genealogia și moștenirea. fiecare ramură nouă semnifică o viață proaspătă. Cercul reprezintă continuitatea și ciclul vieții și al nașterii. Copacii reprezintă, de asemenea, fertilitate și o viata eternă.

Calm: Lumea naturală este o retragere pașnică. Copacii oferă protecție, calm și liniște, precum și un sentiment de pace și seninătate.

 

Daca doriti de asemenea mai multe detalii despre Verificare TVA va asteptam pe site-ul contello