Vestea care te poate scoate din „anonimat“: se fac din nou angajari in videochat!

Vestea care te poate scoate din „anonimat“: se fac din nou angajari in videochat!

Zeci de mii de tinere din Romania si-au schimbat viata in bine in momentul in care au ales varianta unei angajari in videochat. In domeniul industriei de divertisment online dedicata adultilor, ele au gasit toate conditiile dorite si se bucura de beneficii care in alte ramuri economice reprezinta doar visuri imposibil de atins: castiguri fabuloase, program flexibil, un spatiu de lucru elegant si decorat cu bun gust, colegi experimentati si binevoitori.

Vestea buna este ca si tu poti sa li te alaturi chiar in acest moment, deoarece se fac din nou angajari in videochat la Studio-20.ro. Faptul ca tot mai multe persoane au acces la tehnologie si beneficiaza de conexiune la internet face ca numarul de barbati prezenti in fiecare clipa pe platformele pentru adulti sa fie de ordinul milioanelor. Fiecare dintre ei este dornic de compania virtuala a unei fete frumoase, pentru care se arata dispus sa plateasca sume consistente de bani.

Iata de ce o astfel de cariera se dovedeste ideala atat pentru o tanara aflata la inceput de drum, care abia a implinit 18 ani, cat si pentru o femeie care a terminat deja facultatea sau a schimbat cateva locuri de munca, fara sa fie multumita de conditiile oferite!

angajari videochat

Banii pe ii castiga un model online

Inca din primele luni de lucru, te vei convinge ca ai fost inspirata atunci cand ai ales varianta unei angajari in videochat. La inceput, cat timp te afli inca in perioada de acomodare, studioul iti ofera, in mod garantat si indiferent de performantele realizate pe platformele online, un castig lunar de 1 000 de dolari. In plus, esti ajutata financiar sa iti completezi trusa de make-up si vestimentatia de lucru.

Apoi, pe masura ce te familiarizezi cu site-urile de videochat si devii cunoscuta printre membrii acestora, castigurile tale cresc exponential. Incasezi un procent de 50% din totalul sumelor generate pe platformele online, iar acestuia i se pot adauga mai multe tipuri de bonusuri, acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui prag financiar, pentru comportament online impecabil sau pentru fidelitate fata de echipa.

Programul de lucru

In alte domenii, nimeni nu te intreaba intre ce ore vrei sa lucrezi si nu tine cont daca esti studenta, daca ai familie sau alte obligatii si prioritati. In cazul unei angajari in videochat, lucrurile sunt diferite si din acest punct de vedere.

La inceputul fiecarei perioade, ai posibilitatea de a alege daca vrei sa iti incepi tura de lucru dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea. Indiferent de optiune, castigurile vor fi la fel de mari, deoarece membrii platformelor online provin din toata lumea, din tari cu fusuri orare diferite.

Experienta acumulata

Fetele care au optat pentru varianta unei angajari in videochat s-au dezvoltat pe toate planurile. Pe langa independenta financiara, ele au acumulat si experienta de viata si cunostinte care se vor dovedi folositoare oriunde si oricand.

In primele saptamani, tinerele au parte de cursuri individuale gratuite de machiaj, dar si de limba engleza si de cultura generala. Apoi, ele se dezvolta foarte mult tocmai datorita faptului ca au ocazia de a cunoaste de la distanta si de a interactiona cu barbati din lumea intreaga, de varste diferite, cu profesii si interese diverse.

Iata de ce vestea ca se fac din nou angajari videochat ar trebui sa te bucure! O cariera ca model online te scoate din anonimat si iti schimba intreaga viata in bine!