Tigara clasica sau electronica? Afla despre beneficiile noului Elf bar de la Voore

Tigara clasica sau electronica? Afla despre beneficiile noului Elf bar de la Voore

Daca iti doresti sa renunti la fumat pentru sanatatea ta, insa nu esti dispus sa elimini complet obiceiul din rutina, tigarile electronice de unica folosinta sunt ceea ce ai nevoie. Noile Elf bar de la Voore iti confera o experienta asemanatoare cu cea a unei tigari clasice, eliminand efectele negative. Astfel, pot reprezenta cea mai eficienta metoda de a renunta la fumat intr-un mod treptat si sanatos, deoarece poseda anumite avantaje de neegalat.

Poti reduce treptat variatia de nicotina

Alegand o tigara electronica de unica folosinta de la Voore, nu doar ca faci un pas pentru o stare de sanatate mai buna, dar ai control deplin si asupra substantelor din compozitie. Astfel, daca ai ca obiectiv principal renuntarea la nicotina, poti face asta mult mai usor, alegand lichid cu o concentratie din ce in ce mai redusa. In cateva luni, nu vei mai resimti deloc nevoia de a fuma si va ramane strict o placere la nivel de gest, nu impusa de reactiile chimice din creier.

Sunt disponibile intr-o multitudine de arome

La Voore ne-am dorit sa propunem variante pentru toate gusturi. De aceea, in cazul in care preferi o anumita aroma, ai garantia ca in magazinele noastre o vei gasi. In plus, daca esti abia la inceput in ceea ce presupune vapatul, ai ocazia sa testezi toate optiunile disponibile, pana o gasesti pe cea mai potrivita pentru tine.

Sunt un beneficiu nu dor pentru sanatate, ci si pentru buget

Dincolo de avantajele pe care le propune la nivel de formula si mod de inhalare, tigara Elf bar te poate ajuta sa economisesti. Pentru un fumator inrait este necesar un buget considerabil saptamanal pentru a-si putea intretine viciul. In schimb, daca alegi varianta de la Voore, acelasi numar de fumuri il asiguri cu mai putin de jumatate din suma initiala. Cu alte cuvinte, o tigara Elf bar costa pana in 30 de lei si reprezinta echivalentul a 500 sau 700 de pufuri, in medie.

Achizitionarea lor nu va reprezenta o problema

Pentru ca ne-am dorit ca produsele Voore sa fie accesibile pentru toti cei ce isi doresc sa faca o schimbare in viata lor, am deschis puncte de lucru in majoritatea oraselor din tara: Arad, Timisoara, Constanta, Baia Mare, Iasi si Oradea. In plus, ne gasesti si in online, unde poti analiza intreaga oferta si iti poti comanda produsele preferate direct din confortul propriei case.

Daca vrei sa faci o schimbare in stilul de viata, fara a renunta la obiceiuri mici care iti aduc placere, cum este fumatul, tigara de unica folosinta Elf bar iti poate indeplini dorinta. Este o varianta mai sanatoasa ce pastreaza obiceiul, dar reduce efectele negative.