Ofertele de angajari videochat Bucuresti iti fac cu ochiul? Iata de ce sa nu le ratezi!

videochat bucuresti

Ofertele de angajari videochat Bucuresti iti fac cu ochiul? Iata de ce sa nu le ratezi!

Varianta unei angajari in videochat in Bucuresti devine atragatoare pentru tot mai multe fete, inspirate de povestile de succes ale unor modele care au facut deja acest pas. Ele obtin venituri impresionante si lucreaza in conditii de lux, intr-un domeniu perfect legal.

Iata cateva argumente in sprijinul ideii ca o astfel de cariera reprezinta o sansa exceptionala si pentru tine!

Legalitate deplina

In cazul unei angajari videochat Bucuresti la www.studio20.ro, trebuie sa stii ca vei avea, din punct de vedere legal, acelasi statut ca un angajat din orice alt domeniu economic. Cea mai buna dovada este reprezentata de faptul ca, inca din prima zi de lucru, semnezi un contract de artist-interpret, in care sunt trecute clauze precise, cu drepturi si obligatii ale modelului, dar si ale companiei de videochat.

Apoi, fiecare plata este, de asemenea, insotita de un act aditional. In acest document sunt trecute toate detaliile legate de plata respectiva: suma totala de bani castigata, veniturile obtinute pe fiecare site, impozitele platite catre statul roman si venitul net, care este livrat intr-un cont deschis la orice banca din Romania doreste modelul.

Program flexibil

Multe dintre tinerele care sunt atrase de perspectiva unei angajari in videochat in Bucuresti vor ca, in paralel, sa urmeze si cursurile unei facultati. Altele au diferite obligatii familiale ori hobby-uri si activitati paralele care nu le permit sa lucreze intr-un loc cu program stabil de la 8:00 la 17:00, in fiecare zi a anului.

Tocmai de aceea, intr-un studio li se permite sa aleaga intre ce ore doresc sa lucreze. Pot sa inceapa programul dimineata, la fel ca majoritatea celorlalti angajati din Romania, dar la fel de bine au posibilitatea de a alege ture care incep dupa-amiaza tarziu sau chiar noaptea.

Datorita faptului ca membrii numeroaselor site-uri videochat provin din tari diferite, cu fusuri orare diferite, nu trebuie sa isi faca griji ca nu vor avea admiratori. La orice ora din zi si din noapte, numarul acestora este mai mult decat suficient pentru a oferi posibilitatea unor castiguri majore!

Venituri consistente

Primele luni care urmeaza unei angajari in videochat in Bucuresti sunt extrem de importante. Tocmai de aceea, incepatoarele sunt ajutate financiar de studio, pana cand vor ajunge singure la nivelul la care sa obtina castiguri importante pe site-uri.

studio videochat bucuresti

Concret, in primele 3 luni de lucru, fiecare fata primeste un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna. In paralel, este ajutata financiar sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj.

Apoi, pe masura ce capata experienta, are ocazia sa beneficieze masiv de pe urma unui sistem de bonusuri cumulative. Pe langa comisionul de baza de 50% din castigurile obtinute pe site-uri, fetele au posibilitatea de a primi bonusuri pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de venituri, pentru comportament online impecabil sau pentru fidelitate.

Daca au nevoie mai repede de sume mari de bani, dupa ce capata o anumita vechime in echipa vor avea acces la credite oferite direct de firma, fara intermedierea unei banci. Datorita acestui fapt, nu vor exista comisioane sau dobanzi care sa produca probleme.

Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile de care vei avea parte, in cazul unei angajari videochat Bucuresti. Pe celelalte le poti descoperi singura!