La ce sume ajung veniturile modelelor intr-un studio de videochat din Bucuresti, dupa cateva luni?

studio videochat Bucuresti

La ce sume ajung veniturile modelelor intr-un studio de videochat din Bucuresti, dupa cateva luni?

In Romania, ofertele de lucru nu lipsesc, insa problema este reprezentata de nivelul mic al salariilor oferite in cele mai multe domenii. Sa nu uitam ca salariul minim net este mai mic de 1 400 de lei, iar salariul mediu abia daca depaseste 3 500 de lei, si asta doar in Bucuresti si cateva judete mai bogate!

Tocmai de aceea, sansa de a lucra ca model intr-un studio videochat Bucuresti ca www.studio20.ro iese in evidenta in primul rand prin nivelul mult superior al veniturilor obtinute. Sumele sunt consistente inca de la inceput, pentru ca apoi sa creasca in mod constant.

Cum se realizeaza platile?

Inainte de a vorbi despre valoarea sumelor castigate intr-un studio de videochat din Bucuresti, trebuie sa stii ca, la Studio20, activitatea se desfasoara in conditii de legalitate 100%, pe baza unui contract de artist-interpret semnat inca din prima zi de activitate.

Platile se efectueaza la fiecare doua saptamani si fiecare dintre ele este insotita de un act aditional, in care sunt trecute toate amanuntele: cat s-a incasat de la fiecare site in parte, totalul, comisionul modelului, fiecare taxa si impozit platit catre stat, precum si suma neta care este livrata in cont.

De la ce nivel se porneste?

In primele trei luni de activitate intr-un studio de videochat din Bucuresti, Studio20 garanteaza un venit minim de 1 000 de dolari pe luna. Modelele vor primi aceasta suma indiferent de performantele lor online din perioada de inceput. Bineinteles, venitul minim nu va mai fi luat in considerare in momentul in care modelele incep sa aiba venituri peste aceasta suma.

Tot acum, fetele primesc ajutor financiar pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj. Daca vei continua colaborarea pentru o perioada de cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi considerate cadou, deci nu va mai trebui sa returnezi banii vreodata. Daca, in schimb, pleci mai devreme, atunci contravaloarea iti va fi retinuta din ultima plata.

studio videochat Bucuresti
studio videochat Bucuresti

Cum se ajunge la cele mai mari castiguri?

Fiecare model care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti beneficiaza, in primul rand, de un comision standard de 50% din veniturile realizate pe site-uri. Acestuia i se adauga insa un sistem complex de bonusuri, care permite obtinerea unor castiguri tot mai mari:

• bonus de 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video;
• un alt bonus de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu venind din camera ta de chat;
• inca 5% pentru un comportament online perfect;
• 5% pentru castiguri totale de 15 000 de dolari pe perioada;
• un bonus de 5% pentru parteneriat pe termen lung, care se plateste in luna iunie a fiecarui an pentru intregul an precedent. Astfel, in iunie 2021 el a fost platit tuturor modelelor pentru veniturile realizate in perioada dintre 1 ianuarie si 31 decembrie 2020.

Modelele care acumuleaza vechime intr-un studio de videochat din Bucuresti si care dau dovada de seriozitate beneficiaza inclusiv de posibilitatea de a obtine credite fara dobanda, direct de la angajator, fara intermedierea unei banci.

Datorita acestui intreg sistem pus la punct pentru satisfactia modelelor, castigurile medii din orice studio sunt superioare sumei de 5 000 de lei, iar cele mai serioase fete obtin venituri de 4 sau 5 ori mai mari. In plus, cele mai de succes modele, precum Devious Angel, au reusit sa castige inclusiv sume mai mari de 10 000 de dolari intr-o singura luna!

In concluzie, munca intr-un studio videochat Bucuresti reprezinta una din cele mai bune decizii pe care le poti lua, pentru evolutia ta pe plan financiar, atat pe termen scurt, cat mai ales mediu si lung.