Cum decorezi bradul de Craciun la domiciliu

Cum decorezi bradul de Craciun la domiciliu

In fiecare an, sunt dezbatute meritele scoaterii tuturor decoratiunilor de Craciun. Daca sunteti unul dintre acei oameni care iubesc sa decoreze brazi de Craciun si toate ornamentele de Craciun in decembrie, atunci exista vesti bune despre asta. In acest articol vom vorbi despre cum sa decorati casa de Craciun rapid si eficient.

Studiile ne arata ca decorarea timpurie ne poate face pe noi insine si pe altii, mai fericiti.

Exista doua tipuri de oameni in aceasta lume: cei care nu pot astepta pentru a acoperi fiecare centimetru patrat din casele lor in urale de vacanta si cei care sunt destul de opusi. Dar, se pare ca decorarea Craciunului te poate face sa te simti mai fericit si mai conectat la amintirile tale fericite din copilarie.

Bucuria Craciunului este in fiecare decoratiune

Intr-o lume plina de stres si anxietate, oamenilor le place sa se asocieze cu lucruri care ii fac fericiti, iar decoratiunile de Craciun evoca acele sentimente puternice din copilarie. Decoratiunile sunt pur si simplu o ancora sau o cale spre acele emotii magice ale emotiei copilariei vechi. Deci, daca ai pus aceste decoratiuni de Craciun la timp, in avans se extinde o emotie.

De asemenea, conform studiilor s-a constatat ca atunci cand oamenii plaseaza decoratiunile exterioare sunt vazuti ca oameni prietenosi si au o „sociabilitate mai mare” decat vecinii care nu isi decoreaza si adesea isi folosesc casele pentru a comunica atasamentul si, eventual, pentru a se integra in activitatile sociale ale cartierului.

Asa ca aseza acele coroane frumoase si aprinde-i pe toti oamenii de zapada, acestea sunt un semn ca esti o persoana primitoare.

Nu numai ca acest lucru ajuta la reamintirea vecinilor cat de amabil esti, dar decorarea timpurie te poate face sa te simti mai pozitiv. Psihoterapeutul si autorul a 13 lucruri pe care oamenii puternici mental nu le fac, Amy Morin, a declarat ca nostalgia pentru sezonul sarbatorilor ajuta la legarea oamenilor de trecutul lor personal si ii ajuta pe oameni sa-si inteleaga identitatea. Pentru multi, plasarea decoratiunilor de Craciun din timp este o modalitate de a se reconecta cu copilaria lor.

Acest lucru va poate ajuta, de asemenea, sa va reconectati cu o persoana iubita pierduta si sa va recastigati amintirile din momentele mai fericite cu acea persoana. Decorarea timpurie va poate ajuta sa va simtiti mai conectati la acea persoana. Este adevarat, sezonul sarbatorilor poate fi stresant, dar poate fi si locul de unde provin unele dintre cele mai bune amintiri de familie.

Modalitati simple de a decora casa de Craciun

Decorarea Craciunului la domiciliu poate fi o sarcina foarte simpla, nu in toate cazurile ar trebui sa petreceti ore si ore decorand casa dvs., deoarece exista stiluri foarte simple de decoratiuni de Craciun care va pot ajuta foarte mult si va vor face aspectul casei de Craciun. O mare demonstratie a acestui lucru sunt urmatoarele idei pentru a decora de Craciun, iar cel mai bun lucru este ca va vor face sa economisiti foarte mult:

  • Vechiul este nou: Puteti folosi patine folosite care nu mai sunt functionale si le puteti da un nou scop: sa serveasca drept decor. Innodati sireturile si umpleti patinele cu ornamente infasurate in miniatura. Apoi atarna patinele undeva in casa cu un carlig. Asigurati-va ca lamele patinelor sunt in regula pentru a evita deteriorarea lemnului sau razuirea peretilor atunci cand le agati.
  • Actualizati traditia: Extindeti-va stilul de Craciun in acest an cu o noua combinatie de accesorii. Brazii mici cu ramuri albe contrasteaza frumos cu globuri de sticla elegante, in timp ce florile verzi vibrante si panglica adauga o pata de culoare.