Ai o cunostinta care doreste sa solicite un credit IFN? Recomanda-i Provident si poti castiga 300 de lei!

credit IFN

Ai o cunostinta care doreste sa solicite un credit IFN? Recomanda-i Provident si poti castiga 300 de lei!

Daca ai un prieten apropiat sau o cunostinta care doreste sa-si duca planurile la bun sfarsit, dar are nevoie de un mic sprijin financiar, povesteste-i despre Provident.

Cu o experienta de 15 ani pe piata de credite IFN din Romania, aceasta institutie financiara nebancara acorda imprumuturi intr-un mod responsabil, oferind seriozitate si transparenta 100% in contracte.

Spre exemplu, rata unui credit IFN mentionata in contract ramane mereu fixa, astfel incat stii mereu ce suma ai de achitat indiferent de cum evolueaza indicatorii care au influenta directa asupra ratelor unui credit in general – ROBOR, IRCC etc.

De asemenea, conditiile minime de eligibilitate – adaptate pentru nevoile și așteptările românilor cu venituri mici si medii deopotriva –, precum si serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu fac din Provident Financial Romania un sprijin de nadejde in caz de nevoie.

Din aceste motive, pe care cu siguranta le cunosti deja daca esti sau ai fost, la randul tau, client Provident, acum ii poti indruma si pe cei dragi sa isi scrie propria poveste cu ajutorul unui credit IFN. In acelasi timp, tu poti castiga 300 de lei!

Asadar, daca o persoana pe care o cunosti solicita si primeste un credit IFN de la Provident, mentionandu-te drept cunostinta de la care a primit recomandarea (nume si numar de telefon), primesti automat o recompensa din partea companiei.

In plus, poti castiga acesti bani cu fiecare recomandare, insa doar in cazul persoanelor care nu au sau nu au avut inca un contract cu Provident.

Iata mai multe detalii despre cum poti intra in posesia acestui premiu:

  • Recomanda-i cunostintei tale, care are nevoie de un credit nebancar, sa sune la numarul de telefon 021 30 10 725 in perioada 4 ianuarie – 30 aprilie 2021. Dupa ce respectiva persoana efectueaza apelul, mentionandu-te ca fiind persoana care l-a indrumat catre Provident, daca aceasta solicita si primeste un imprumut in termen de doua luni, tu vei castiga automat premiul in valoare de 300 de lei.

  • Tine cont si de faptul ca persoana apropiata sau cunostinta careia ii recomanzi un credit IFN de la Provident nu trebuie sa locuiasca la aceeasi adresa cu tine sau la o adresa comuna cu alti fosti ori actuali clienti Provident. De asemenea, cunostinta ta trebuie sa fie la prima sa colaborare cu aceasta companie.

  • Inainte de a-ti indruma prietenii catre oferta unui credit IFN de la Provident, precizeaza-le si faptul ca e nevoie sa indeplineasca conditiile minime de eligibilitate pentru un astfel de imprumut. Acestea constau in: persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani; venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil (pentru imprumutul Standard); adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei; detinerea unui numar de telefon valabil.

  • De asemenea, recomanda-i sa analizeze cu atentie, inainte de a lua un imprumut, care este suma de bani de care chiar are nevoie si sa se asigure ca poate rambursa imprumutul fara a se dezechilibra financiar.

Asadar, in cazul in care esti client actual sau fost client Provident, indruma-i si pe cei dragi catre aceeasi companie si ajuta-i sa isi finalizeze planurile cu succes, castigand in acelasi timp un premiu garantat!

Regulamentul complet al promotiei Recomanzi si castigi poate fi consultat aici, accesand site-ul Provident.ro.